gold

http://www.livestream.com/goldfish

26/10/09

Φωτογραφίες των τριών δραστών αξιοποίνων πράξεων που αναφέρονται στην προκήρυξη χρηματικής αμοιβής για την σύλληψη τους




Αυτοί είναι οι 3 που έχει προκηρύξει η αστυνομία με το χρηματικό ποσό των 600.000 ευρώ ο Γρηγόριος Τσιρώνη, ο Σίμος Σεϊσίδης και ο Μάριος Σεϊσίδης.



Εξώφυλλο φωτιά για τη Naomi


Ανάρπαστο θα γινόταν το επόμενο τεύχος του περιοδικού FLAUNT, στο οποίο θα φιλοξενήσει στο εξώφυλλο το διεθνούς φήμης μοντέλο Naomi Campbell.

Και λέμε θα γινόταν επειδή η εκδοχή του εξώφυλλου με την ημίγυμνη «μαύρη γαζέλα», όπως την φωτογράφισε ο θρυλικός φωτογράφος David LaChapelle θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένα αντίτυπα.

Το αποκαλυπτικό εξώφυλλο

Στα περίπτερα θα κυκλοφορήσει, αντίθετα, μια σεμνότερη εκδοχή, στην οποία το στήθος της Campbell θα είναι καλυμμένο από τα μαλλιά της.

Το σεμνό εξώφυλλο

Σαμαράς - Αβραμόπουλος θέλουν ψήφους και από τους φίλους


Ο Σαμαράς δέχεται την πρόταση του κ. Αβραμόπουλου για διεύρυνση της εκλογικής βάσης που θα εκλέξει τον αρχηγό της ΝΔ ακόμη και στους φίλους και όχι μόνο στα μέλη, αρκεί να συμφωνήσουν όλοι. Πετάει το μπαλάκι ο Σαμαράς στην Ντόρα; Γιατί μόνο αυτή δείχνει αρνητκή...



...σ' αυτό το ενδεχόμενο.

Πνίγηκε η Λάρισα


Η νεροποντή στη Λάρισα είχε ως αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν άνθρωποι σε αυτοκίνητα και σπίτια, να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης, να πλημμυρίσουν καταστήματα και σπίτια, να σημειωθούν ζημιές, να κλείσουν από τα νερά κεντρικές...



...διασταυρώσεις.

Η ΔΕΥΑΛ με όλα τα μέσα και το προσωπικό της βρισκόταν σε συναγερμό διατηρώντας ανοιχτά τα φρεάτια των υπονόμων και αντλώντας νερά.

Στην υπόγεια διάβαση της οδού Φαρσάλων, για ένα δίωρο χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστούν τρία παιδιά ΑμΕΑ που επέβαιναν σε ταξί.

Τούρκικο δεξαμενόπλοιο ρύπανε τη Χαλκιδική


Ρύπανση προκάλεσε στη θαλάσσια περιοχή της Ιερισσού, στη Χαλκιδική, το μικρό δεξαμενόπλοιο "Αβνατζίογλου 1", τουρκικής σημαίας, με πλήρωμα 9 Τούρκους ναυτικούς. Σύμφωνα με το Αρχηγείο του Λ.Σ., από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι η ρύπανση... προκλήθηκε από ρήγμα στις δεξαμενές του.



...Στην περιοχή έχουν σπεύσει σκάφη του Λιμενικού. Το πλοίο μετέφερε συνολικά 46 τόνους ντίζελ.

Για τη ρύπανση έχει ειδοποιηθεί ιδιωτική εταιρία απορρύπανσης.

ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  ΔΥΝΑΤΑ
ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ  ΔΥΝΑΤΑ