gold

http://www.livestream.com/goldfish

27/5/09

Χολιγουντιανή καταδίωξη αυτοκινητού

Χολιγουντιανή καταδίωξη είχαμε σε δρόμο έξω από τη Χαλκίδα. Ύστερα από πολυήμερες παρακολουθήσεις οι αστυνομικοί καταδίωξαν ένα ύποπτο όχημα. Οι δράστες δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών και γκάζωσαν... Οι αστυνομικοί του ακολούθησαν μέχρι που οι δράστες παράτησαν το αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή στο δάσος. Τους ακολούθησαν οι αστυνομικοί αλλά ήταν δύσκολη η σύλληψη τους αφού ήταν νύχτα. Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν κλοπιμαία. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν αυξηθεί οι περιπολίες στην Εύβοια αφού στόχος την αστυνομικής διεύθυνσης είναι να τονωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

http://www.evianews.com/
«Γαλάζια σημαία» σε 425 παραλίες


«Γαλάζια σημαία» σε 425 παραλίες

27 Μαΐου 2009, 21:21


Τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε 39 χώρες καταλαμβάνει η Ελλάδα σε ό,τι αφορά στις βραβευμένες ακτές.

Τετρακόσιες είκοσι πέντε ακτές και οκτώ μαρίνες κέρδισαν φέτος το βραβείο ποιότητας «Γαλάζιες Σημαίες», όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης.

Συνολικά, η Διεθνής Επιτροπή βράβευσε 2.699 ακτές και 639 μαρίνες. Η Ελλάδα το 2008 είχε βραβευτεί για 430 ακτές και 8 μαρίνες.

Τα κριτήρια για τη βράβευση είναι συνολικά 29 και αναφέρονται σε καθαριότητα, οργάνωση, πληροφόρηση, ασφάλεια λουομένων και επισκεπτών, όπως επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος της ακτής και του παράκτιου χώρου.

Οι βραβευμένες παραλίες είναι οι εξής:

ΑΤΤΙΚΗ (12)

Δήμος Μαραθώνα, Σχοινιάς/Καράβι, Δήμος Νέας Μάκρης, Μπρεξίζα, Δήμος Μαρκόπουλου, Αυλάκι, Δήμος Λαυρεωτικής, Πούντα Ζέζα, Δήμος Αναβύσσου, Μαύρο Λιθάρι, Ανάβυσσος /Κεντρική, Δήμος Καλυβίων, Λαγονήσι (3), Δήμος Βάρης, Βάρκιζα, Δήμος Βουλιαγμένης, Αστέρας Βουλιαγμένης, Δήμος Βούλας (2)

Στην υπόλοιπη Ελλάδα:

Έβρος (3), Ροδόπη (3), Καβάλα (15), Σέρρες (1), Θεσσαλονίκη (11), Χαλκιδική (47), Πιερία (13), Λάρισα (7), Μαγνησία (23), Φθιώτιδα (6), Εύβοια (2), Κορινθία (10), Αργολίδα (4), Αρκαδία (1), Λακωνία (10), Μεσσηνία (4), Ηλεία (6), Αχαΐα (6), Βοιωτία (2), Αιτωλοακαρνανία (3), Πρέβεζα (3), Θεσπρωτία (2), Κέρκυρα (32), Κεφαλονιά (7), Ιθάκη (2), Ζάκυνθος (8), Χανιά (27), Ρόδος (33), Ρέθυμνο (16), Ηράκλειο (13), Λασίθι (41), Κάρπαθος (1), Κως (7), Θήρα (3), Ίος (4), Σίφνος (2), Πάρος (4), Νάξος (3), Μύκονος (1), Σύρος (5), Άνδρος (3), Κέα (1), Σάμος (4), Χίος (1), Λέσβος (10), Λήμνος (3).

Οι βραβευμένες μαρίνες είναι:

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ (2)

1. Δήμος Σιθωνίας

Μαρίνα Πόρτο Καρράς

2. Δήμος Κασσάνδρας

Μαρίνα Σάνη

ΑΤΤΙΚΗ (2)

3. Δήμος Λαυρεωτικής

Οlympic Μarine

4. Δήμος Παλαιού Φαλήρου

Μαρίνα Φλοίσβου

ΚΟΡΙΝΘΙΑ (1)

5. Δήμος Ξυλοκάστρου

Μαρίνα Ξυλοκάστρου

ΛΕΥΚΑΔΑ (1)

6. Δήμος Λευκάδας

Μαρίνα Λευκάδας

ΚΕΡΚΥΡΑ (1)

7. Δήμος Κερκυραίων

Μαρίνα Γουβιών

ΚΩΣ (1)

8. Δήμος Κω

Μαρίνα Κω

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Η Β. Κορέα απειλεί αμερικανικά και Κορεάτικα πολεμικά πλοία


ΠΟΥ ΠΛΕΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

Σήμερα η Β. Κορέα προχώρησε άλλο ένα βήμα στην προκλητική προς την παγκόσμια κοινότητα συμπεριφορά της και απείλησε την...

Αμερική και την Κορέα που έχουν στείλει πολεμικά πλοία στην περιοχή. Αυτό που φαίνεται να «ενόχλησε» την Β. Κορέα ήταν η συμμετοχή της Σεούλ στο διεθνές πρόγραμμα που ελέγχει τα πλοία που βρίσκονται κοντά στη Β. Κορέα για πυρηνικά.


Share on Facebook
Νέα υπόθεση «Μόγλη» αποκαλύφθηκε στη Σιβηρία


Νέα υπόθεση «Μόγλη» αποκαλύφθηκε στη Σιβηρία

27 Μαΐου 2009, 19:02


Άφωνοι έμειναν οι υπάλληλοι της Προστασίας Παιδιών στην Τσίτα της Σιβηρίας, όταν, κάνοντας έλεγχο σε ένα σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πεντάχρονο κορίτσι που ζούσε ανάμεσα σε σκύλους και γάτες, δεν μπορούσε να μιλήσει και προσπαθούσε να επικοινωνήσει με γαβγίσματα.

Η 5χρονη κατοικούσε σε διαμέρισμα μαζί με τους γονείς και τους παππούδες της, οι οποίοι την αμελούσαν, δεν της επέτρεπαν να βγαίνει από το σπίτι και δεν της έμαθαν ποτέ να μιλάει.

Η Αστυνομία της πόλης ανακοίνωσε ότι, όταν ανακαλύφθηκε, το κορίτσι αντιμετώπισε τους ανθρώπους «όπως ένας μικρός σκύλος», ενώ φαίνεται ότι καταλαβαίνει τα ρώσικα, χωρίς όμως να μπορεί να μιλήσει.

Οι Αρχές της Τσίτα μετέφεραν την 5χρονη σε ίδρυμα, όπου της παρέχεται ιατρική και ψυχιατρική βοήθεια.

Πρόκειται για τη δεύτερη παρόμοια περίπτωση στην πρώην Σοβιετική Ένωση, ύστερα από τη συγκλονιστική ιστορία της 3χρονης Μαντίνα στη Ρωσία τον περασμένο Φεβρουάριο.

Διαβάστε επίσης:

Σκυλιά μεγάλωσαν κοριτσάκι,

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Ενισχύεται το δολάριο έναντι του ευρώ

Άνοδο καταγράφει σήμερα το δολάριο έναντι του ευρώ, στον απόηχο των δηλώσεων του μέλους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) Έρκι Λιίκανεν, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο περαιτέρω μείωσης των επιτοκίων.

Συγκεκριμένα, ο Λιίκανεν φέρεται να δήλωσε πως το τρέχον επίπεδο του βασικού επιτοκίου αναχρηματοδότησης στην Ευρωζώνη – που βρίσκεται στο 1% – δεν είναι απαραίτητα και το χαμηλότερο.

Τα σχόλια του μέλους της ΕΚΤ οδήγησαν σε κατοχύρωση κερδών, μετά την άνοδο του ευρώ πάνω από τα 1,40 δολάρια κατά τη διάρκεια των overnight συναλλαγών.

Εν τω μεταξύ, η στερλίνα [GBP=X] Σχετικά άρθρα ξεπέρασε σήμερα τα 1,60 δολάρια, για πρώτη φορά σε διάστημα σχεδόν επτά μηνών.

Στις 14:19 (ώρα Ελλάδος), η ισοτιμία ευρώ – δολαρίου διαμορφωνόταν στα 1,3909 δολάρια. Την περασμένη εβδομάδα, το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα εκτινάχθηκε σε υψηλά τεσσάρων μηνών έναντι του δολαρίου.

Η ισοτιμία δολαρίου – γιεν [JPY=X] Σχετικά άρθρα διαμορφωνόταν στα 95,32 γιεν.

τα βάζει με την τύχη του.

Τραβά την ανηφόρα ο «μαύρος χρυσός»

Τραβά την ανηφόρα ο «μαύρος χρυσός»




Στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων έξι μηνών εκτοξεύτηκαν οι τιμές του «μαύρου χρυσού».

Βασική αιτία της νέας αναρρίχησης των διεθνών τιμών, οι δηλώσεις του υπουργού Πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας, ο οποίος μια ημέρα πριν από τη σύνοδο του ΟΠΕΚ τόνισε ότι η παγκόσμια οικονομία έχει ενδυναμωθεί αρκετά, ώστε να μπορεί να στηρίξει τις τιμές στα 75-80 δολάρια το βαρέλι.

Ο Σαουδάραβας υπουργός εκτίμησε πως το καρτέλ δεν έχει λόγο να μειώσει την παραγωγή του, δεδομένου ότι υπάρχουν ενδείξεις ανάκαμψης της ζήτησης πετρελαίου στην Ασία.

Μετά από αυτές τις τοποθετήσεις στις 11:45 ώρα Ελλάδος, η τιμή του αμερικανικού ελαφρού αργού στα συμβόλαια παράδοσης Ιουλίου ενισχυόταν κατά 78 σεντς στα 63,23 δολάρια το βαρέλι.

Νωρίτερα, είχε ανέλθει μέχρι τα 63,45 δολάρια το βαρέλι –τα υψηλότερα επίπεδα από τα μέσα Νοεμβρίου.

Στο Χρηματιστήριο Εμπορευμάτων του Λονδίνου, η τιμή του πετρελαίου τύπου Brent διαμορφωνόταν στα 62,05 δολάρια το βαρέλι, αυξημένη κατά 81 σεντς.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook


Μαχαιρώματα στη Ρώμη


Στο νοσοκομείο βρίσκεται ένας φίλαθλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι. Ο άτυχος οπαδός των «κόκκινων διαβόλων» μαχαιρώθηκε κοντά στο ξενοδοχείο που μένει στην...

ιταλική πόλη, λίγο πριν τον τελικό της ομάδας του με την Μπαρτσελόνα.

Οι αστυνομικές αρχές της Ρώμης ξεκίνησαν έρευνες για το περιστατικό, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά που Άγγλος οπαδός δέχεται επίθεση στην ιταλική πρωτεύουσα. Την ίδια ώρα δύο άλλοι Άγγλοι οπαδοί συνελήφθησαν από την ιταλική αστυνομία για επεισόδια που προκάλεσαν κάτω υπό την επήρεια αλκοόλ.

Share on Facebook
«Βουτιά» θανάτου από τον 8ο όροφο


«Βουτιά» θανάτου από τον 8ο όροφο




Τραγωδία στο κέντρο της Αθήνας, μέρα-μεσημέρι. Ένας άνδρας, περίπου 55 ετών, αυτοκτόνησε, πέφτοντας στο κενό από τον 8ο όροφο κτιρίου, που βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους 4.

Το περιστατικό συνέβη χθες, στις 16:52 το μεσημέρι.

Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, που παρέλαβε την σορό του 55χρονου και την μετέφερε σε γραφείο τελετών.

Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που ώθησαν τον αυτόχειρα στο απονενοημένο διάβημα.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Σπουδαστής  σκόρπισε τον πανικό στη Μύκονο


Σπουδαστής σκόρπισε τον πανικό στη Μύκονο



Ολονύχτιο θρίλερ με νεαρό στη Μύκονο. Σε κατάσταση αμόκ, ένας 20χρονος σπουδαστής σκόρπισε τον πανικό στους θαμώνες καφέ στον Ορνό, απειλώντας ότι θα τους σκοτώσει με τα δύο μαχαίρια που κρατούσε. Μετά από κυνηγητό, κλειδώθηκε σε ένα ακατοίκητο σπίτι και τραυμάτισε ελαφρά δύο αστυνομικούς που προσπάθησαν να τον αφοπλίσουν.

Όλα ξεκίνησαν στις 00:30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ύστερα από καυγά που είχε ο 20χρονος με τη φίλη του. Ο νεαρός ανέβηκε στην μπάρα του καταστήματος που διασκέδαζε, άρπαξε δύο μαχαίρια, και έχοντας χάσει κάθε έλεγχο άρχισε να απειλεί «θεούς και δαίμονες». Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ο 20χρονος όχι μόνο δεν παραδόθηκε, αλλά κατάφερε να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό και να διαφύγει.

Ακολούθησε κυνηγητό στα σοκάκια του Ορνού. Ο σπουδαστής ανέβηκε στην ταράτσα ενός ακατοίκητου σπιτιού, έσπασε το παράθυρο και «ταμπουρώθηκε». Στις 5:30 το πρωί και μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις που έπεσαν στο κενό, ο 20χρονος επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς που επιχείρησαν να τον αφοπλίσουν, μαχαιρώνοντάς τους στην πλάτη.

Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Σύρο. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διατάραξη οικιακής ειρήνης και αντίσταση.

Σήμερα το πρωί προσέρχεται στον εισαγγελέα, ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να βγουν τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη για να διαπιστωθεί αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών ή αλκοόλ.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας λόγω χρεών


Αυτοκτόνησε επιχειρηματίας λόγω χρεών




Έβαλε το όπλο στο στόμα του και πάτησε τη σκανδάλη. Ο λόγος για έναν 55χρονο, ιδιοκτήτη καφετέριας στην Αγία Βαρβάρα Αττικής.

Το πτώμα του αυτόχειρα εντοπίστηκε το πρωί, σε μια λίμνη αίματος, μέσα στο κατάστημά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό ο 55χρονος επιχειρηματίας αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα, που τον οδήγησαν στο απονενοημένο.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Ψηφίστε για το "νέο κοστούμι" της Ολυμπιακής

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού σχεδίου για τις στολές της νέας Ολυμπιακής (Olympic Air)

Τη δυνατότητα να ψηφίσει για το "νέο πρόσωπο" της Ολυμπιακής έχει από την Τετάρτη το κοινό, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του διαγωνισμού σχεδίου για τις στολές της νέας Ολυμπιακής (Olympic Air).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Marfin Investment Group συνολικά, 97 επώνυμοι και λιγότερο γνωστοί, σχεδιαστές μόδας υπέβαλλαν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για τις νέες στολές της Olympic Air. Η Marfin Investment Group ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό σχεδίου.

Από τις προτάσεις αυτές έχουν επιλεγεί τρεις οι οποίες θα τεθούν στην κρίση του κοινού μέσα από την ιστοσελίδα www.oafashion.gr. Η πρόταση που θα κερδίσει την μεγαλύτερη προτίμηση θα εφαρμοστεί στις νέες στολές ιπταμένων της Olympic Air.

Οι τρεις ομάδες που προκρίθηκαν και θα "ψηφιστούν" από το κοινό στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, είναι οι εξής:

1. Νίκος Κριθαριώτης και Σήλια Κριθαριώτη

2. Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, Παυλίνα Παπαματθαιάκη και Μαρίνα Γιαννακλαρά

3. Καλλιόπη Αναστούλη και η ομάδα φοιτητών του ΑΚΤΟ

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της MIG, όσοι ψηφίσουν τη στολή που τους αρέσει περισσότερο ως και την Κυριακή 7 Ιουνίου συμμετέχουν σε κλήρωση που θα αναδείξει 100 τυχερούς που κερδίζουν διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής για προορισμούς της Olympic Air, από 1η Οκτωβρίου 2009.

Φωτιά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης


Ξέσπασε φωτιά στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης Τσεράχπασα ,επιτόπου βρίσκονται πυροσβεστικέ ς δυνάμεις.
Να θυμίσουμε πως η φωτιά που είχε ξεσπάσει προ ημερών στο νοσοκομείο της Προύσας είχε γίνει αιτία να χάσουν την ζωή τους 8 ασθενείς



Share on Facebook

Η ομογένεια στη «μάχη» των Ευρωεκλογών


Η ομογένεια στη «μάχη» των Ευρωεκλογών

27 Μαΐου 2009, 09:53


Η αναμέτρηση των Ευρωεκλογών όλο και πλησιάζει και η «μάχη» αναμένεται μεγάλη. Συνολικά 35.000 Έλληνες κάτοικοι χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν εγγραφεί σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους για να ψηφίσουν από εκεί που μένουν στις 7 Ιουνίου.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των ελληνικών προξενικών αρχών στην Κύπρο έχουν εγγραφεί 4.700 ψηφοφόροι, στο Βέλγιο 2.123, στην Γερμανία 24.644, στη Γαλλία 673, στο Λουξεμβούργο 325, στη Βρετανία 450, στην Ολλανδία 163, στην Σουηδία 518, και σε άλλες χώρες της Ε.Ε. μερικές εκατοντάδες.

Μάλιστα εκτιμάται ότι στην Ευρωπαϊκή Ένωση ζουν περίπου 500.000 απόδημοι Έλληνες. Αξίζει προσοχής ότι τα τέσσερα κόμματα, το κυβερνών κόμμα, η αξιωματική αντιπολίτευση, το ΚΚΕ και το ΛΑΟΣ, έχουν συμπεριλάβει ομογενείς στα ψηφοδέλτιά τους, για να έχουν καλύτερα αποτελέσματα προς τον Απόδημο Ελληνισμό.

Δουλειές με... φούντες στο Ρέθυμνο


Δουλειές με... φούντες στο Ρέθυμνο

27 Μαΐου 2009, 11:42


Χίλια δώδεκα δενδρύλλια, εντοπίστηκαν και εκριζώθηκαν σε αγροτική τοποθεσία του χωριού Ζουρίδι, στο Ρέθυμνο.

Η χασισοφυτεία βρέθηκε σε δύσβατη περιοχή με πυκνή βλάστηση από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, στη διάρκεια επιχείρησης.

Πρόκειται για δυο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, στους οποίους συνολικά υπήρχαν φυτεμένα 1.012 δενδρύλλια ύψους έως και 50 εκατοστά. Επιπλέον, σε πλαστικά κύπελλα βρέθηκαν 278 φυτώρια κάνναβης έτοιμα για φύτευση.

Στις τάξεις της αστυνομίας επικρατεί αισιοδοξία ότι θα φτάσουν στα ίχνη των δραστών, καθώς στην χασισοφυτεία βρέθηκαν δεκάδες αξιοποιήσιμα στοιχεία, που εξετάζονται τώρα στα εργαστήρια.

Προσάραξη δεξαμενόπλοιου στο λιμάνι της Άνδρου


Προσάραξη δεξαμενόπλοιου στο λιμάνι της Άνδρου

27 Μαΐου 2009, 10:44


Σε βραχώδη ακτή προσάραξε σήμερα δεξαμενόπλοιο κατά τους χειρισμούς απόπλου από το λιμένα Γαυρίου στην Άνδρο.

Το δεξαμενόπλοιο, το οποίο μεταφέρει καύσιμα, έχει μεταφερθεί στο λιμάνι για επισκευή, ενώ δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή ρύπανση.

Επιβεβαιώθηκε και τρίτο κρούσμα της νέας γρίπης

27 Μαΐου 2009, 10:55


Γεγονός αποτελεί το τρίτο κρούσμα από τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1 στη χώρα μας. Πρόκειται για έναν 20χρονο Έλληνα, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και παρουσίασε συμπτώματα της γρίπης.

Ο 20χρονος είναι συμφοιτητής και φίλος του 21χρονου, που νοσηλεύεται από χθες στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο. Τα δείγματα από τον τρίτο νεαρό της παρέας που επέστρεψε από το Εδιμβούργο είναι αρνητικά.

«Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, ούτε φόβος», δήλωσε ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος αμέσως μετά την έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας.

«Ο τομέας υγείας βρίσκεται σε εγρήγορση, επαγρύπνηση και υψηλή ετοιμότητα», σημείωσε ο υπουργός Υγείας, ο οποίος χαρακτήρισε τα κρούσματα αναμενόμενα και τόνισε ότι τα κέντρα ελέγχου λειτουργούν ικανοποιητικά και αποτελεσματικά.

Σχετικά με τα δύο νέα κρούσματα δήλωσε ότι ανιχνεύθηκαν από τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα και πρόσθεσε ότι «οι στενές επαφές» των δύο νέων που προσβλήθηκαν από τη νόσο «τέθηκαν σε χημειοπροφύλαξη».

«Θα συνεχίσουμε με την ίδια ένταση και προσοχή την παρακολούθηση το επόμενο διάστημα», πρόσθεσε ο κ. Αβραμόπουλος.

(Πρώτη καταχώρηση: 27 Μαϊου, 08:04)

Διαβάστε επίσης: Και δεύτερο κρούσμα της νέας γρίπης στην Ελλάδα, 27 Μαΐου 2009, 06:45.

Και δεύτερο κρούσμα της νέας γρίπης στην Ελλάδα

Και δεύτερο κρούσμα της νέας γρίπης στην Ελλάδα






Το Ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ επιβεβαίωσε σήμερα την ύπαρξη δεύτερου κρούσματος από τον ιό της νέας γρίπης Η1Ν1 στη χώρα μας. Πρόκειται για Έλληνα υπήκοο 21 ετών, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα από το Εδιμβούργο.

Ο ασθενής βρίσκεται στο σπίτι του, όπου και θα ακολουθήσει θεραπεία, σύμφωνα με τις οδηγίες και τις κατευθύνσεις του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι ο 21χρονος θα μεταφερθεί στο Σισμανόγλειο, όπου θα νοσηλευθεί σε θάλαμο αρνητικής πίεσης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για τους οικείους και τα άτομα με τα οποία έχει έρθει σε επαφή, ενώ βρίσκονται υπό καθεστώς ιχνηλάτησης.

Το πρώην κορίτσι του Ρίμπακ και το Fairytale

Το πρώην κορίτσι του Ρίμπακ και το Fairytale





Βήμα δεν τολμάει να κάνει έξω από το σπίτι της η πρώην αγαπημένη του Αλεξάντερ Ρίμπακ. Η Ίνγκριντ Μπεργκ Μεχούς, για τα μάτια της οποίας έγραψε ο «Χάρυ Πότερ» το «Fairytale» και κέρδισε στη Γιουροβίζιον, έχει γίνει εξώφυλλο σε περιοδικά πολλών χωρών της Ευρώπης.

Παπαράτσι, δημοσιογράφοι και cameramen έχουν... κατασκηνώσει έξω από το σπίτι της. Η πρώην αγαπημένη του Αλεξάντερ, η οποία χώρισε πριν από καιρό από τον 23χρονο τραγουδιστή και παντρεύτηκε άλλον, δε θέλει να κάνει δηλώσεις για τον έρωτα της με τον Ρίμπακ.

Άλλωστε, είναι πια παντρεμένη γυναίκα και σίγουρα ο σύζυγός της, δε θα εγκρίνει κάτι τέτοιο.

Ο τραγουδιστής ακόμη δεν έχει ξεπεράσει το χωρισμό του από την Ίνγκριντ και το... παραμύθι γράφτηκε για τα μάτια της μόνο. Μπορεί ο πόνος του χωρισμού να του έμεινε, αλλά βγήκε ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού.

Ανδρουλάκης και Παπαγεωργίου στην Κάρυστο


Σε πολιτική εκδήλωση στην Κάρυστο με κεντρικό ομιλητή τον Μίμη Ανδρουλάκη παρευρέθη χθες 25 Μαΐου ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ευβοίας Γεώργιος Παπαγεωργίου συνεχίζοντας την προεκλογική εκστρατεία του κόμματος ενόψει Ευρωεκλογών. Στην ομιλία του ο κ. Παπαγεωργίου... αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά στο πόσο σημαντικό είναι για τη Ελλάδα να δώσουν όλοι το παρόν στις 7 Ιουνίου και να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ καταδικάζοντας έτσι την αποτυχημένη και καταστροφική πολιτική της Κυβέρνησης και σηματοδοτώντας την αρχή για αλλαγή πορείας στην διακυβέρνηση της χώρας μας. Επίσης την Κυριακή 24 Μαΐου ο κ. Παπαγεωργίου παρευρέθη στην κεντρική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γεώργιου Παπανδρέου στην Λαμία.

"Μετονομασία σε Οlympic Air και νέο λογότυπο για την Ολυμπιακή. Στην τελική επιλογή θα συμμετέχει και το κοινό."




"Την προκήρυξη ανοιχτού διαγωνισμού για την επιλογή του νέου σήματος και λογοτύπου της Ολυμπιακής, -που θα μετονομαστεί σε Olympic Air-, ανακοίνωσε η MIG.
Στην τελική επιλογή θα συμμετέχει και το κοινό, ψηφίζοντας το...

λογότυπο που προτιμά από το διαδίκτυο.
Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι η Παρασκευή, 29 Μαϊου 2009.

Συγκεκριμένα, στο διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις σχεδιαστές, διαφημιστικές εταιρείες, εταιρείες design και άλλες συναφείς με το αντικείμενο εταιρείες.

Οι προτάσεις που θα παραληφθούν από την Επιτροπή Διαγωνισμού θα θεωρηθούν .......

εμπιστευτικές και τα ονόματα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό δε θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Η Επιτροπή θα επιλέξει τρεις προτάσεις οι οποίες θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα λογότυπα που θα προταθούν θα αναρτηθούν σε ειδική ιστοσελίδα. Και οι τρεις προτάσεις, οι οποίες θα προκριθούν στον τελικό, θα αποζημιωθούν με το ποσό των 2.000 ευρώ και οι δημιουργoί τους θα αποκτήσουν σημαντική προβολή, ώστε το κοινό να ψηφίσει την επιλογή που προτιμά.

Όσοι συμμετέχουν στην επιλογή του λογοτύπου, ψηφίζοντας την πρόταση που προτιμούν στο διαδίκτυο, συμμετέχουν αυτομάτως σε διαγωνισμό, από τον οποίο θα προκύψουν με κλήρωση 50 τυχεροί, που θα αποκτήσουν δωρεάν από δύο εισιτήρια μετ' επιστροφής για δρομολόγια της Ολυμπιακής στην Ελλάδα ή στο Εξωτερικό, από την 1η Οκτωβρίου 2009.

Το λογότυπο που θα προκύψει από την ψηφοφορία θα αποτελέσει το νέο λογότυπο της Ολυμπιακής. Το βραβείο για το νικητή θα είναι 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Σήμα και το Λογότυπο πρέπει να είναι εύληπτα και αναγνωρίσιμα από το πρώτο επίπεδο, να γίνουν πιο μοντέρνα, χωρίς να προκαλούν αισθητικά (όχι άκρα), να μην φανερώνουν την «ηλικία» τους, να είναι σχεδιασμένα με την πειθαρχία της παγκόσμιας αεροπορικής αγοράς, να είναι σαφή και εφαρμόσιμα σε όλες τις εκφράσεις τους (ασπρόμαυρο, μονοχρωματικό, αρνητικό κ.λπ.), να είναι εύχρηστα και εφαρμόσιμα σε όλες τις χρήσεις τους (τυπογραφεία, μεταξοτυπία, ηλεκτρονικά αρχεία κ.λπ.) και να μην αποξενώνουν το κοινό, τους εργαζόμενους και τους συνεργαζόμενους με την εταιρία.

Στα δεδομένα σχεδιασμού του λογοτύπου θα πρέπει να ληφθούν υπόψη ότι: το όνομα της νέας εταιρείας είναι Olympic Air, θα διατηρηθούν οι κύκλοι που υπάρχουν στο σημερινό λογότυπο της Ολυμπιακής και δεν υπάρχει περιορισμός σε ό,τι αφορά στη γραμματοσειρά και στα χρώματα που θα χρησιμοποιηθούν στο νέο λογότυπο. Θα ήταν σκόπιμο όμως οι προτάσεις να λάβουν υπόψη το παλαιό λογότυπο της εταιρείας, ώστε η νέα πρόταση να εκφράζει τόσο την εξέλιξη όσο και την παράδοση των ελληνικών αεροπορικών εταιρειών.

Το λογότυπο θα πρέπει να παρουσιαστεί έγχρωμο και ασπρόμαυρο.

Κάθε πρόταση θα αποσταλεί ηλεκτρονικά με email, στις διευθύνσεις asigala@marfingroup.gr και sedipidi@marfingroup.gr σε δύο μορφές αρχείων: .jpg και .eps.

Στο ίδιο email θα πρέπει να υπάρχουν επιπλέον βιογραφικό σημείωμα του προσώπου που υποβάλλει την πρόταση και υπογεγραμμένη η δήλωση αποποίησης ευθύνης.

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι η Παρασκευή, 29 Μαϊου 2009"
http://filiatranews.blogspot.com/2009/05/lympic-air.html

Νέα φυτικά μπουκάλια από την Coca-Cola

Νέα φυτικά μπουκάλια από την Coca-Cola



25 Μαΐου 2009, 12:02


Τα χνάρια της PepsiCo και της Nestle που χρησιμοποιούν ελαφρύτερα μπουκάλια με λιγότερο πλαστικό φαίνεται ότι θα ακολουθήσει η Coca-Cola. Η εταιρεία σχεδιάζει να δοκιμάσει για τη Βόρεια Αμερική νέα μπουκάλια από ζαχαροκάλαμο και μελάσα.

Μέχρι σήμερα η Coca-Cola κατασκεύαζε τα μπουκάλια της από μη ανακυκλώσιμες ουσίες με βάση το πετρέλαιο. Πλέον, φιλοδοξεί να αντικαταστήσει για τη Βόρεια Αμερική το 30% των μπουκαλιών της ανεβάζοντας έτσι τον πήχη στη μάχη για τις πιο φιλικές συσκευασίες προς το περιβάλλον.

Το προβλημα των διασημων αδερφων Abigail


Μάλλον όλοι γνωρίζουμε τις διάσημες αδελφές Abigail την Brittany και την Hensel. Πρόκειται για δύο δύο δίδυμα σιαμαια με δυο κεφαλια . Αυτές οι δύο κοπέλες έχουν την παρακατω ανατομικη σύνθεση ως εξής: 2 κεφαλια, 2 χέρια, 2 νωτιαίοι μυελοί, 2 πνευμονες, 2στήθη 2 καρδιές με ενα κοινο κυκλοφορικο συστημα, 1 συκώτι 2 στομάχια 3 νεφρά, 2 χοληδόχο κύστες , 1 κύστη,1 αναπαραγωγικό σύστημα , 2 πόδια. Το μεγαλο προβλημα εγγυται στην σεξουαλική και συναισθηματική ζωή αυτών των κοριτσιών,οπως λενε και οι ιδιες. Κάθε μια πρεπει να συμφωνει με τα γούστα της αλλης, λαμβάνοντας υπόψη ότι είναι διαφορετικά άτομα με διαφορετικό χαρακτήρα. ΠΡΟΣΟΧΗ:Αναρτηση ακαταλληλη
Δεδομένου ότι έχουν τον ίδιο κόλπο, ο οργασμος είναι κοινος.Με ποιον ομως φιλο απο τους δυο, αφου κάθε ένα από τα κορίτσια εχει διαφορετικη αγαπη; Τα πραγματα ειναι καλυτερα (οπως λενε οι ιδιες,αφου αυτες εδωσαν αυτη τη φωτο στη δημοσιοτητα) με τον στοματικο ερωατα.Οταν η μια ειναι απασχολημενη η αλλη κλεινει τα ματια.

Η Ιαπωνια μαστιζεται απο την φτωχεια και την αγαμια.

Η εικονα η οποία βλεπετε ειναι απο την Ιαπωνική Τράπεζα σπέρματος που εξυπηρετεί σχεδόν το ήμισυ από εκατό κλινικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, έχει βρει την ιδανική φόρμουλα για τη μείωση του κόστους της δωρεάς σπέρματος.Η κρίση έχει αναγκάσει τη διαχείριση της Τραπεζας να κανει μια επείγουσα πρόταση προς το λαό: οι δότες πλέον δεν θα μαλακίζονται με τη βοήθεια ενός porno περιοδικου, αλλά θα απολαύσετε την άμεση στήριξη των νοσοκόμων και των βοηθων [φωτο 2,3](αλλά χωρις καμία νομισματική ανταμοιβή για τη συμβολή τους). Και είναι φανερο ότι περισσότεροι από 10.000 άνδρες[φωτο1] ήταν μπροστά στις πύλες της τραπεζας σπερματος μια ημέρα μετά την ανακοίνωση αυτή σε διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης.Οι νοσοκόμες μονο πληρωθηκαν, δήλωσε ο Δρ Satoshi Shohei, στην εφημερίδα Nikkan Kogyo.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....

Ποιος θα κάνει δική του την «Carla Bruni στο κρεβάτι»;

Ποιος θα κάνει δική του την «Carla Bruni στο κρεβάτι»;


Ποιος θα κάνει δική του την «Carla Bruni στο κρεβάτι»;

26 Μαΐου 2009, 23:07


Η πρώτη κυρία της Γαλλίας είναι στο κρεβάτι και «περιμένει» αυτόν που θα προσφέρει τα περισσότερα χρήματα για να την κάνει δική του σε δημοπρασία που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στο Βερολίνο.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που η διάσημη 41χρονη Carla Bruni έβγαλε το 1994, όταν ήταν 24 χρονών, έβγαινε με το θρύλο της ροκ μουσικής, Mick Jagger, και εργαζόταν ως μοντέλο.

Η φωτογραφία φέρει την ονομασία «Η Carla Bruni στο κρεβάτι» και την τράβηξε η γνωστή φωτογράφος Pamela Hanson, η οποία αποθανάτισε την Carla Bruni ξαπλωμένη γυμνόστηθη σε ένα κρεβάτι.

Μόλις 10 γνήσια αντίτυπα της συγκεκριμένης φωτογραφίας τυπώθηκαν σε ασπρόμαυρο φιλμ.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στη Villa Grisebach στο Βερολίνο στις 4 Ιουνίου και θα έχει «συμβολική» τιμή εκκίνησης 3.500 ευρώ.