gold

http://www.livestream.com/goldfish

31/5/09

Ανήλικος πνίγηκε σε ποτάμι


Ανήλικος πνίγηκε σε ποτάμι

31 Μαΐου 2009, 21:46


Τραγικός θάνατος για 15χρονο στην Καρδίτσα.

Ο ανήλικος κολυμπούσε στην θέση "Δέση" στον ποταμό Πάμισο στο Μαυρομάτι Καρδίτσας, όταν κάποια στιγμή παγιδεύτηκε σε κλαδί δέντρου που βρισκόταν εντός της κοίτης του ποταμού με αποτέλεσμα τον πνιγμό του.

Προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μουζακίου.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

"Το λιμεναρχείο Μαρμαριου μόνο κλίσεις ξέρει να γράψει"



ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

"Θέλω να καταγγείλω το λιμεναρχείο ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ,όχι γιατί δεν επεμβαίνει σε κλήσεις που αφορούν ακόμα και την ασφάλεια παιδιών ,όχι γιατί το μόνο που κάνει είναι να γράφει κλίσης στα αυτοκίνητα... όχι για των άσχημο τρόπο συμπεριφοράς απέναντι στους πολίτες(ιδιαίτερα μιας εύσωμης λιμενικού, το όνομα δεν το γνωρίζω)αλλά γιατί ενώ αυτή η άτυχη χελώνα βρισκόταν ξεβρασμένη από το απόγευμα του Σαββάτου 30-5-09 ενώ είχε ειδοποιηθεί από παρά πολλούς κατοίκους για επιληφθεί για την ταφή του άτυχου ζώου,το ζωο βρίσκεται ακομα εκει να σαπιζει!!!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!"
Παίκτης ριάλιτι πέθανε κατά τη διάρκεια δοκιμασίας


Παίκτης ριάλιτι πέθανε κατά τη διάρκεια δοκιμασίας

31 Μαΐου 2009, 22:36


Tραγικό θάνατο βρήκε ένας Βούλγαρος παίκτης ριάλιτυ την ώρα που διαγωνιζόταν στο παιχνίδι «Survivor» της χώρας του.

Τα γυρίσματα του σόου γίνονταν στις Φιλιππίνες, όταν κατά τη διάρκεια δοκιμασίας ο 53χρονος παίκτης αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε.

Αμέσως ο παίκτης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο από το θέρετρο όπου γυριζόταν το παιχνίδι, ήταν όμως αργά αφού οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του.

Ο θάνατος του 53χρονου δημιουργεί ερωτηματικά αφού οι υποψήφιοι παίκτες περνούν από αυστηρές ιατρικές εξετάσεις πριν γίνουν δεκτοί στο παιχνίδι.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Ποια έκανε αυτό το περίεργο τατουάζ


ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο περίεργα τατουάζ που έχουμε δει και το έκανε πρόσφατα μια πολύ γνωστή ηθοποιός. Με μια πρώτη ματιά κανείς δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει, τι νόημα έχει ένα τέτοιο τατουάζ. Είναι κάποιες συντεταγμένες . Αλλά τι συντεταγμένες; Είναι τα σημεία που…




Γεννήθηκαν τα 6 παιδιά της. Είναι η Angelina Jolie

Share on Facebook
Όταν μερικοί μεταφορείς το παρακάνουν στο… φόρτωμα


Όταν μερικοί μεταφορείς το παρακάνουν στο… φόρτωμα

30 Μαΐου 2009, 13:00


Πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί τι πρέπει να «τραβάνε» οι υπάλληλοι σε εταιρίες ταχυμεταφορών που πρέπει να φορτώσουν «μαεστρικά» τα μηχανάκια που οδηγούν για να προλάβουν όλες τις διανομές;

Μερικοί φαίνεται πως το παρακάνουν όμως, όπως αυτός ο οδηγός του τρίκυκλου που μεταφέρει καρύδες στην Mysore της Ινδίας...

Ή ο «φιλόδοξος» ποδηλάτης από την Guangzhou στην Κίνα...

Παρακάτω βλέπετε τον τρόπο που φόρτωσαν βαρέλια στα αυτοκίνητά τους δύο οδηγοί στην Άγκυρα της Τουρκίας.

Κάτι πήγε… στραβά στη φόρτωση καφασιών με μπουκάλια μπύρας σε αυτόν τον άτυχο οδηγό φορτηγού στο Πεκίνο της Κίνας...

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Στην τελική ευθεία


Στην τελική ευθεία

31 Μαΐου 2009, 12:18


Μία εβδομάδα ακριβώς πριν από την –κρίσιμη κατά πολλούς- εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουνίου για την ευρωβουλή, τα κομματικά επιτελεία βρίσκονται επί ποδός με στόχο να αποκομίσουν τα τελευταία οφέλη από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Και τα δύο κόμματα εξουσίας βγάζουν μπροστά τα κεντρικά πολιτικά τους πρόσωπα, δημιουργώντας ένα πολιτικό σκηνικό που θυμίζει έντονα παλαιότερες προσωπικές πολιτικές μονομαχίες, παρότι η ψήφος της 7ης Ιουνίου αφορά το ευρωπαϊκό στοίχημα της χώρας και όχι την εθνική κυβέρνηση.

Στη Νέα Δημοκρατία, που όλες οι δημοσκοπήσεις την φέρνουν να υπολείπεται σημαντικά του ΠΑΣΟΚ, επιχειρούν την τελευταία τους προσπάθεια για τη μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση που θα κλείσει την ψαλίδα με το ΠΑΣΟΚ.

Σε αυτό τον κεντρικό πολιτικό στόχο της κυβερνητικής παράταξης πρωταρχικό ρόλο έχει ο πρωθυπουργός, που βγαίνει μπροστά στις ανοιχτές συγκεντρώσεις και φαίνεται να παίρνει πάνω του το σύνολο του πολιτικού παιχνιδιού της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός, που τις τελευταίες ημέρες έχει «οργώσει» την Ελλάδα, θα μιλήσει το βράδυ σε ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση στη Λαμία.

Το ΠΑΣΟΚ, από την πλευρά του, με εμφανή τα οφέλη από την έως τώρα πορεία του(προηγείται σταθερά σε όλες τις μετρήσεις των δημοσκόπων), φαίνεται ότι έχει προκρίνει την αποκαλούμενη «εκστρατεία ήπιων τόνων».

Μπροστάρης και στο ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρός του, Γιώργος Παπανδρέου, που επιχειρεί την προσέλκυση ψηφοφόρων μέσω της ήπιας μορφής των προεκλογικών του λόγων, αν και δεν έλλειψε το… ανέβασμα της προεκλογικής κόντρας όταν κρίθηκε σκόπιμο με τη γνωστή φράση «σοσιαλισμός η βαρβαρότητα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεξε για την τελευταία Κυριακή πριν τις εκλογές τη Λάρισα, όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ. Νωρίτερα, θα επισκεφθεί το Δήμο Αλμυρού, όπου θα συναντηθεί και θα συνομιλήσει με αγρότες της περιοχής.

Στα μικρότερα κόμματα, αυτά που εκπροσωπούνται στο εθνικό κοινοβούλιο –ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ- είναι διάχυτη η αισιοδοξία ότι θα καρπωθούν την δυσαρέσκεια του εκλογικού σώματος από τον δικομματισμό, ελπίζοντας να αντλήσουν οφέλη ικανά να τους «ανεβάσουν» και στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Αυτοί που ξεκίνησαν και παραμένουν αινιγματικοί είναι οι Οικολόγοι-Πράσινοι, που με την πολιτική της… σχεδόν σιωπής έχουν σε αρκετές δημοσκοπήσεις αναρριχηθεί στην τρίτη θέση.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook


Φρουρός φυλακών συνελήφθη για φθορές στο Δημαρχείο Κατερίνης


Φρουρός φυλακών συνελήφθη για φθορές στο Δημαρχείο Κατερίνης

31 Μαΐου 2009, 11:17


Δύο άτομα συνελήφθησαν χθες βράδυ την ώρα που έγραφαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα στο εξωτερικό του κτιρίου, όπου στεγάζεται το Δημαρχείο Κατερίνης. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και ένας 35χρονος, που εργάζεται ως εξωτερικός φρουρός σε σωφρονιστικό ίδρυμα.

Το περιστατικό είδαν επιχειρηματίας της περιοχής και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίοι κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους «παραδώσουν» στους άνδρες της αστυνομίας.

Εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για φθορές σε ξένη περιουσία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

(Πρώτη καταχώρηση: 31 Μαϊου, 09:29)

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Άφραγκος έμεινε ο Μαρκ Φιλιππούσης


Άφραγκος έμεινε ο Μαρκ Φιλιππούσης

31 Μαΐου 2009, 12:21


«Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα» λέει ο λαός, και δεν θα μπορούσε να βρεθεί καλύτερο παράδειγμα για αυτήν την έκφραση από τον διάσημο Ελληνοαυστραλό τενίστα Μαρκ Φιλιππούση, ο οποίος μεσουρανούσε την προηγούμενη δεκαετία στα γήπεδα και τώρα βλέπει το σπίτι του να βγαίνει στο σφυρί.

Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη σε στην εφημερίδα «Sunday Herald Sun», ο 32χρονος Μαρκ εξομολογήθηκε ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πρόσθεσε: «Νόμιζα ότι η βρύση δεν θα σταματήσει να τρέχει ποτέ και ότι είναι φυσικό να κολυμπάς στα λεφτά. Τώρα διαπιστώνω ότι και το αντίθετο είναι φυσικό. Μακάρι να ήξερα πριν το ένα δέκατο όσων ξέρω τώρα».

Ο πρώην εκατομμυριούχος πρωταθλητής, που ήταν πολύ δημοφιλής στο «αδύνατο» φύλο, αφού κατά καιρούς πέρασαν από το πλάι του πολύ όμορφες γυναίκες και ζούσε μέσα στην πολυτέλεια και τα ακριβά αυτοκίνητα, βρίσκεται σήμερα στο σημείο να βλέπει να βγάζουν στο σφυρί το σπίτι του (στην ουσία το σπίτι της μητέρας του) στο Williamstown της Μελβούρνης.

Φυσικά, όλα αυτά δεν ήταν παρά η «αστερόσκονη» σε ένα όνειρο σαθρό, αφού οι τραυματισμοί των τελευταίων τριών ετών τον εμπόδισαν να αγωνιστεί επαγγελματικά, κάτι που τον «γονάτισε» οικονομικά και απομάκρυνε όλους τους «φίλους» από κοντά του.

Τουλάχιστον έχει τη στήριξη της μητέρας του, η οποία δήλωσε πολύ χαρούμενη που μπορεί πλέον να περνάει χρόνο με το γιο της.

(Πρώτη καταχώρηση: 31 Μαϊου, 11:41)

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook