gold

http://www.livestream.com/goldfish

1/6/09

Απάτη 570.000 ευρώ από διαδικτυακή εταιρεία συναλλάγματος


Απάτη 570.000 ευρώ από διαδικτυακή εταιρεία συναλλάγματος

1 Ιουνίου 2009, 13:58


Δύο Έλληνες, νόμιμοι αντιπρόσωποι διεθνούς διαδικτυακής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην αγορά συναλλάγματος, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ηλεκτρονική απάτη ύψους 570.000 ευρώ.

Μετά από καταγγελία ιδιώτη επενδυτή, διενεργήθηκε φορολογικός έλεγχος στην εταιρεία που εδρεύει στη Γλυφάδα, από τον οποίο προέκυψαν σοβαρές φορολογικές παραβάσεις. Σύμφωνα με την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, οι δράστες αποκόμισαν από τους καταγγέλλοντες το χρηματικό ποσό των 570.000 ευρώ, ωστόσο υπολογίζεται ότι το τελικό ποσό της απάτης θα είναι πολύ μεγαλύτερο.

Την ίδια ώρα πραγματοποιήθηκε έρευνα στα γραφεία της εταιρείας στη Γλυφάδα, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και πέντε σκληροί δίσκοι. Η ιστοσελίδα της διεθνούς εταιρείας, η έδρα της οποίας βρίσκεται στις ΗΠΑ, σταμάτησε την λειτουργία της.

Εναντίον των δύο συλληφθέντων, 45 και 52 ετών, υποβλήθηκαν μηνύσεις από δύο ιδιώτες για απάτη κατ' εξακολούθηση και κατά συναυτουργία. Εναντίον τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις –με την ίδια κατηγορία- από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Οι δράστες απολογήθηκαν στην τακτική ανακρίτρια Αθηνών και με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα προφυλακίσθηκαν.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Πέταξε" από το δεύτερο όροφο της εισαγγελίας για να αποδράσει

1 Ιουνίου 2009, 14:37


Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται ένας 31χρονος Γεωργιανός, που επιχείρησε να αποδράσει από τα γραφεία της εισαγγελίας στην Ευελπίδων πηδώντας από παράθυρο δευτέρου ορόφου.

Ο δράστης συνελήφθη το πρωί στα Λιόσια γιατί είχε στην κατοχή του μικροποσότητα κάνναβης και ηρωίνης. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τις τελευταίες ημέρες ο 31χρονος άρπαξε τις τσάντες από τέσσερις γυναίκες, χρησιμοποιώντας μοτοσικλέτα που είχε κλέψει την περασμένη Παρασκευή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στις 12:30 το μεσημέρι, και ενώ είχε οδηγηθεί στον 12ο ειδικό ανακριτή, ο Γεωργιανός πήδηξε από το μη φυλασσόμενο παράθυρο.

Πλέον εκτός από τις κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και κλοπές, βρίσκεται αντιμέτωπος και με αυτή της απόπειρας απόδρασης.

Γκαζάκια σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη


Έκρηξη στις 2:15 περιπου τα ξημερώματα σημειώθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην οδό Κρυστάλλη. Όπως συνέβη και πριν από 5 μέρες σε σταθμευμένο περιπολικό της Δημοτικής Αστυνομίας,αυτή τη φορά μερικά μέτρα παρακάτω, στην ίδια οδό...
ΙΧ παραδόθηκε στις φλόγες.Η Πυροσβεστική έφτασε στο σημείο σε ελάχιστα λεπτά και χρησιμοποίησε ειδικό αφρό για την κατάσβεση του οχήματος, ενώ πρόλαβε και την εξάπλωση της φωτιάς στα παρακείμενα δέντρα, αφού η οδός καλύπτεται από αυτά. Τα ελάχιστα κλαδιά που τυλίχθηκαν στις φλόγες προκάλεσαν το σπάσιμο κάποÎ! �ων τζαμιών σε γραφεία στο διπλανό κτίριο.

Share on Facebook
Πέμπτο κρούσμα της νέας γρίπης στην Ελλάδα


Πέμπτο κρούσμα της νέας γρίπης στην Ελλάδα

31 Μαΐου 2009, 19:27


Και νέο κρούσμα, το πέμπτο του ιού της νέας γρίπης, επιβεβαίωσε το Υπουργείο Υγείας.

Πρόκειται για Έλληνα υπήκοο, ηλικίας 30 ετών, ο οποίος επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη πριν από δύο ημέρες.

Ο ασθενής διακομίστηκε στο νοσοκομείο "Σωτηρία", τελεί κάτω από ιατρικό έλεγχο και ακολουθεί τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

"Επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας. Το ΕΚΕΠΥ και το ΚΕΕΛΠΝΟ όπως και όλος ο Τομέας Υγείας βρίσκονται σε εγρήγορση και αντιμετωπίζουν όλες τις περιπτώσεις".

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook






"Έφυγε" η τελευταία επιζήσασα του «Τιτανικού»

31 Μαΐου 2009, 23:28


Απεβίωσε, σε ηλικία 97 ετών, η τελευταία επιζήσασα του θρυλικού ναυαγίου του «Τιτανικού», Millvina Dean.

Η Dean ήταν δύο μηνών βρέφος όταν η οικογένεια αποφάσισε να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ.

Το ελπιδοφόρο ταξίδι τους συνδυάστηκε με το παρθενικό ταξίδι του «Τιτανικού», ο οποίος βυθίστηκε τον Απρίλιο του 1912 μετά από πρόσκρουση σε παγόβουνο.

Η μικρή τότε Dean μαζί με τη μητέρα της και τον αδελφό της, επιβιβάστηκαν σε σωσίβια λέμβο και επέζησαν του ναυαγίου. Ωστόσο ο πατέρας της έχασε τη ζωή του.

Η 97χρονη Millvina Dean πέθανε σε οίκο φροντίδας ηλικιωμένων του Χαμσφάιρ της Μεγάλης Βρετανίας, έξοδα του οποίου κάλυψε βγάζοντας σε πλειστηριασμό σπάνια αντικείμενα της όπως μια βαλίτσα με ρούχα, η οποία της είχε δοθεί από κατοίκους των ΗΠΑ, όταν έφτασε εκεί.

Διαβάστε επίσης:

Σε δημοπρασία ενθύμια του Τιτανικού της τελευταίας επιζήσασας, 17 Απριλίου 2009, 11:36

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook