gold

http://www.livestream.com/goldfish

3/6/09

Διαδικτυακό «μπλόκο» από την Κίνα ενόψει της επετείου της Τιανανμέν


Διαδικτυακό «μπλόκο» από την Κίνα ενόψει της επετείου της Τιανανμέν

3 Ιουνίου 2009, 22:23


Την απόφαση να μπλοκάρουν συγκεκριμένες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης πήραν οι κινεζικές Αρχές, την παραμονή της επετείου των αιματηρών επεισοδίων στην πλατεία Τιανανμέν του Πεκίνου το 1989, τα οποία σημάδεψαν βαθιά την πολιτική ζωή της χώρας.

Έτσι, ιστοσελίδες όπως το δημοφιλές Twitter, στις οποίες οι χρήστες ανταλλάσουν αστραπιαία τα νέα τους και διάφορα αρχεία, θα «κλειδωθούν» και δε θα μπορούν οι Κινέζοι χρήστες να τα επισκεφθούν από αύριο.

Άλλες ιστοσελίδες στις οποίες οι Κινέζοι δε θα έχουν αύριο πρόσβαση είναι οι Flickr, Bing, Live.com, Hotmail.com, Wordpress και Blogger.

Οι Αρχές της Κίνας θέλουν με αυτόν τον τρόπο να ελαχιστοποιήσουν την πιθανότητα διαρροής φωτογραφιών και άλλων σχολίων που θα παρουσιάζουν μια αρνητική εικόνα για τα γεγονότα του 1989.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μερικά video από τα γεγονότα της Τιανανμέν που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα YouTube και δείχνουν τις δολοφονίες πολιτών έχουν εν μέρει λογοκριθεί και δεν εμφανίζονται σε σχετική αναζήτηση στην ιστοσελίδα της Κίνας.

Τότε, εκατοντάδες πολίτες πυροβολήθηκαν, όταν ο κινεζικός Στρατός επιχείρησε να διαλύσει μια από τις πιο σημαδιακές εξεγέρσεις στην ιστορία, στην οποία συμμετείχαν κυρίως φοιτητές.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Έκλεψε την παράσταση




ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ

Η εικονιζόμενη είναι η Kirsty Gallacher και ειναι πολύ γνωστή παρουσιάστρια στην Βρετανία. Χθες πήγε σε μια εκδήλωση για κάτι βραβεία που πήγαν πολλοί διάσημοι όπως η Kylie Minogue και η Katty Perry. ΜΕ αυτό το φόρεμα όμως που φόρεσε έκλεψε όλες τις εντυπώσεις

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ





Share on Facebook

Τετάρτη, 3 Ιούνιος 2009

"Ξεπουλώντας" τον Βασιλιά


O Γεώργιος Νικόπουλος η George Nichopoulos η Dr. Nick παιδί Ελλήνων μεταναστών γεννημένος το 1927 στην πολιτεία Pittsburgh των ΗΠΑ θα μείνει στην Ιστορία ως ο προσωπικός ιατρός ο οποίος συνταγογραφόντας αφειδώς στο διάστημα 1967-1977 από βαρβιτουρικά, αμφεταμίνες, αγχολυτικά...






ορμόνες, υπνωτικά χάπια έως και ναρκωτικά θα οδηγούσε στον θάνατο στις 16 Αυγούστου 1977 σε ηλικία 42ετων τον Elvis Presley.Τριάντα δύο χρόνια μετά τον θάνατο του"Βασιλιά"και δεκατέσσερα χρόνια μετά την οριστική αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος με την κατηγορία της υπέρ-συνταγογράφησης κατ’εξακολούθηση σε σωρεία περιπτώσεων,βγαίνουν τωρα στον πλειστηριασμό και τα προσωπικά δώρα του Elvis προς τον Dr.Nick,ανάμεσα τους και ένα άδειο πλαστικό μπουκαλάκι από φάρμακα με ημερομηνία αγοράς την 15η Αυγούστου 1977,λίγες ώρες αργότερα ο Βασιλιάς θα κείτονταν νεκρός στην Graceland .



Share on Facebook

Ανακοίνωση: Service Pack 2 για Windows Vista - Λήξη άδειας λειτουργίας των Windows 7 Beta

3 Ιουνίου 2009, 14:14


Στη διάθεση του κοινού βρίσκεται ήδη από τις 26 Μαΐου το Service Pack 2 για τα Windows Vista, το οποίο περιλαμβάνει μια σειρά αναβαθμίσεων που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία χρήσης των Windows Vista.

Το Service Pack 2 μπορούν να αποκτήσουν οι καταναλωτές μέσα από το διαδίκτυο, ενώ θα είναι και σταδιακά διαθέσιμο μέσω των Automatic Updates των Windows, υπηρεσία μέσα από την οποία πραγματοποιούνται τακτικές ενημερώσεις του λογισμικού.

Παράλληλα, υπενθυμίζεται στους χρήστες που έχουν εγκαταστήσει τα Windows 7 Beta, ότι η άδεια χρήσης της συγκεκριμένης έκδοσης λήγει την 1η Αυγούστου.

Ως προειδοποίηση για την ανάγκη άμεσης αντικατάστασης της έκδοσης αυτής, μετά την 1η Ιουλίου, τα Windows 7 Beta θα αρχίσουν να πραγματοποιούν επανεκκίνηση κάθε δύο ώρες, ενώ από την 1η Αυγούστου, το σύστημα εισέρχεται σε “notification state”, γεγονός που επηρεάζει την απόδοση του υπολογιστή, στον οποίο είναι εγκατεστημένα.

Για το λόγο αυτό, όσοι χρησιμοποιούν την Beta έκδοση των Windows 7, θα πρέπει να προχωρήσουν άμεσα σε εγκατάσταση της έκδοσης Release Candidate, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο Microsoft Download Center,

http://microsoft.com/downloads.

Σημειώνεται ότι η έκδοση Release Candidate θα είναι σε λειτουργία έως την 1η Ιουνίου 2010, ενώ από την 1η Μαρτίου 2010, το λειτουργικό σύστημα θα πραγματοποιεί επανεκκινήσεις κάθε δύο ώρες σαν προειδοποίηση για τη λήξη της λειτουργίας τους.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook




Με εισιτήριο 13 λιρών «πέταξε» η Βασίλισσα Σοφία


Με εισιτήριο 13 λιρών «πέταξε» η Βασίλισσα Σοφία

3 Ιουνίου 2009, 02:40


Αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους επέλεξε η Βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία προκειμένου να επισκεφτεί τον αδελφό της Κωνσταντίνο, ο οποίος αναρρώνει έπειτα από εγχείρηση καρδιάς που έκανε σε νοσοκομείο του Λονδίνου.

Η 70χρονη Σοφία επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο από τη βόρεια ισπανική πόλη, Σανταντέρ, και μετά από δίωρη πτήση έφτασε στο αεροδρόμιο του Stansted.

Με εξαίρεση τον Βασιλιά της Ισπανίας, Χουάν Κάρλος, ο οποίος ταξιδεύει πάντα με στρατιωτικά αεροπλάνα, τόσο εντός της Ισπανίας όσο και διεθνώς, η παρούσα κίνηση της Βασίλισσας Σοφίας, αποτελεί αξιοπρόσεκτο γεγονός, αφού είναι η πρώτη φορά, όπου μέλος της Βασιλικής οικογένειας επιλέγει μια αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και μάλιστα με εισιτήριο της τιμής των 13 λιρών.

Εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε, ότι οι Βασιλείς χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο Ισπανικές αεροπορικές εταιρείες, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση προτιμήθηκε η «Ryanair» ως η πιο συμφέρουσα επιλογή.

Το κόστος των ναύλων της Βασίλισσας Σοφίας που έφτασε τις 13 λίρες έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα υπερβολικά ποσά που δαπανώνται από άλλες Βασιλικές οικογένειες για τα πλουσιοπάροχα ταξίδια τους.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook

Βυθίστηκε το σκάφος του κατά την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει


Βυθίστηκε το σκάφος του κατά την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει

3 Ιουνίου 2009, 00:16


Ένας 27χρονος αλλοδαπός δουλέμπορος, ο οποίος προηγουμένως είχε αποβιβάσει με φουσκωτό σκάφος άγνωστο αριθμό αλλοδαπών, συνελήφθη στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου από άντρες του Λιμενικού.

Κατά την προσπάθεια διαφυγής του προς τις τουρκικές ακτές, το σκάφος στο οποίο επέβαινε προσέκρουσε σε βράχο με αποτέλεσμα να βυθιστεί.

Η προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική αρχή Μυτιλήνης, ενώ αναζητούνται και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί νωρίτερα από το σκάφος του συλληφθέντα.

Εκτυπώστε το Στείλτε το Μοιραστείτε το στο Facebook