gold

http://www.livestream.com/goldfish

5/6/09

Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009

Το γεράκι – μάγκας



ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΕΙ

Ζωή και κότα κάνει αυτό το γεράκι. Την έχει δει αραχτό και δεν το απασχολεί τίποτα. Αλλοι ιδρώνουν και αυτό απολαμβάνει την ηρεμία του. Πως την έχει δει άραγε;

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ





Share on Facebook

Παρασκευή, 5 Ιούνιος 2009

"Σχετικά με το club Ακρωτήρι"


"Διαβάζω εδώ και μερικές ημέρες , σχεδόν καθημερινά , παράπονα συμπολιτών μας που αφορούν το Ακρωτήρι το γνωστό παραλιακό club, και όλα ανεξαιρέτως μας λένε το ίδιο πράγμα : ότι τρώνε πόρτα διότι δεν συνοδεύονατι από γυναίκες.
Με συγχωρείτε κύριοι αλλά...

δεν φταίει το Ακρωτήρι.Δηλαδή πετάμε μια πέτρα σπάμε ένα τζάμι και φταίει η πέτρα ????? Όχι βέβαια , αλλού είναι η ευθύνη.

Φταίτε εσείς που πηγαίνετε σε κάθε σαχλομάγαζο λόγω ονόματος ενώ υπάρχουν ένα σωρό άλλα no big name που μπορείτε να περάσετε πολύ καλύτερα.

Φταίτε εσείς που ενώ πάτε να τους αφήσετε τα ωραία ευρωπουλάκια σας , εμφανίζονται 3-4 φουσκωτοί σβαρνιάρηδες που από τα πολλά φάρμακα για να φουσκώσουν έχουν καταντήσει να έχουν μυαλό κουνουπιού και IQ χρησιμοποιημένης χαρτοπετσέτας, ως οι γενικοί δερβέναγες του μαγαζιού σας απαγορεύουν να διασκεδάσετε αν δεν συνοδεύεστε από γυναίκα , χαλώντας σας την διάθεση. Και εσείς ξαναπάτε αφού βρείτε παρέα για να βγείτε από πάνω τους.......

Φταίτε εσείς που αντί να καλέσετε κατευθείαν την αστυνομία , φεύγετε σας να έχετε και άδικο και με κατεβασμένο κεφάλι.

Φταίτε εσείς , φταίμε εμείς , φταίμε γενικά όλοι οι ξεροκέφαλοι έλληνες , που αντί να γράψουμε εκεί που δεν πιάνει το μελάνι όλα αυτά τα ελεεινά και τρισάθλια παραλιακά χαζομάγαζα , καθόμαστε και υπομένουμε τις όποιες ηλίθιες θεωρίες περί συνοδείας από γυναίκες θέλει ο κάθε μαγαζάτορας με αποτέλεσμα να έχουμε συνέχεια έναν φαύλο κύκλο και η κατάσταση να διαιωνίζεται.

Ας τους ρίξουμε ένα καλό μποΰκοτάζ στα χαζομάγαζά τους και να μείνουν με αυτούς τους 100 φραγκάτους αλλά και μεγάλους τσαμπατζήδες , που πάνε μόνο και μόνο να πουλήσουν μούρη στα άμυαλα κοριτσόπουλα με τα πανάκριβα supercar τους και φεύγουν δίχως να πληρώσουν όούτε το πάρκινγκ των 10 ευρώ , και να δείτε μόλις χάσουν τον τζίρο τους που από εμάς τους απλούς πελάτες των 2-3 ποτών βγάζουν πώς θα αλλάξουν τα πράγματα...."
ANAΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook